Behandelingen en nazorg

Bij Beautydolls streven we naar de hoogste kwaliteit in onze behandelingen en nazorg. Geniet van doelgerichte schoonheidsbehandelingen die zijn ontworpen om jouw unieke behoeften te vervullen

Acrylnagels

Acrylnagels zijn kunstnagels die bestaan uit een poeder en vloeistof. Zodra de poeder en vloeistof samen komen ontstaat er een vloeibaar bolletje. Deze wordt op de nagel geplaatst en gevormd naar wens.

Voordelen acrylnagels:

 • Acryl nagels zijn erg stevig en blijven tot 4 weken mooi

 • Veel mogelijkheden m.b.t. kleur, lengte, vorm en nail-art

 • Goede weerstand tegen beschadigingen

 • Langere nagels d.m.v. verlenging

 • Verzorgde nagels

Belangrijk: Kom zonder restjes (bijv. van nagellak) naar je afspraak.

Nazorg acrylnagels:

– Vermijd lang contact in water

– Laat de nagels altijd professioneel verwijderen om beschadiging te voorkomen

– Gebruik de nagels niet als ‘’tools’’ . (denk aan: blikje openen, sticker er af krabben etc)

– Laat de nagels binnen 4 weken opvullen

– Neem na 4 a 5 keer opvullen altijd een nieuwe set

– Verzorg je nagelriemen elke dag met nagelriemolie (let er wel op dat dit niet op de acrylnagels komt, want dan kan de topcoat dof worden). Dit zorgt hydratatie en hierdoor blijven de acrylnagels langer goed zitten. Masseer de olie ook onder de nagels.

– Als de nagel los zit of er zit lucht onder, laat dit dan zo snel mogelijk opvullen. Doe je dit niet, dan kunnen er bacteriën, vuil of water onder gaan zitten

BIAB

BIAB staat voor Builder In A Bottle. Deze behandeling is bedoeld voor de natuurlijke nagels. Het is een flexibele en verstevigende gel.

 

Voordelen BIAB:

 • Verstevigd de natuurlijke nagels

 • Zorgt dat je nagelbed langer kan worden

 • Zorgt voor slanke nagels, na een aantal behandelingen veranderd de vorm

 • Egaliseert oneffenheden in de nagel

 • Ook ideaal voor nagelbijters

 • Zorgt dat de natuurlijke nagels lang kunnen groeien zonder te scheuren en een C curve krijgen

 • Natuurlijke uitstraling

 • Blijft tot 3-4 weken zitten

Wimperextensions

Met wimperextensions krijg je volle, lange en gekrulde wimpers. Dit wordt haartje voor haartje gedaan. De extension wordt bevestigd met een speciale lijm voor wimperextensions.

Per oog worden er circa 100 wimperextensions geplaatst. Dit is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimpers. De lengte, dikte en het volume zijn hier ook afhankelijk van. Tijdens de behandeling dien je jouw ogen ten alle tijden gesloten te houden, hierbij kom je dus ook gelijk te ontspannen. Het plaatsen van wimperextensions is geheel pijnloos. Hoe snel je een refill nodig hebt ligt aan de natuurlijke groeicyclus van jouw eigen wimpers, deze is bij iedereen anders. De meeste klanten komen om de 3 weken voor een refill. Bij zwangerschap wordt wimperextensions afgeraden, niet omdat het schadelijk is, maar omdat de wimpers door de hormonen sneller uit kunnen vallen.

One by one

Hierbij wordt er 1 wimperextension op 1 natuurlijke wimperhaar geplaatst. One by one geeft het meest natuurlijke resultaat.

Flat lashes:

Flat lashes zijn bijna hetzelfde als de one by one. Echter hebben deze haartjes een holle basis, waardoor ze beter hechten. Ook zijn de flat lashes donkerder, lichter en hebben ze wat meer glans als de one by one wimpers.

Hybrid

Hybrid is een combinatie van one by one en volume. Dit is handig als je one by one te natuurlijk vind, maar wanneer je volume te heftig vind.

Volume

Bij volume worden er meerdere haartjes op 1 natuurlijke wimperhaar geplaatst. Dit zijn andere haartjes dan voor bijvoorbeeld de one by one. Volume wimpers zijn dunner en lichter waardoor er meer haartjes gebruikt kunnen worden op 1 natuurlijke wimperhaar. Dit zorgt voor een voller effect. De wimpers voelen niet zwaar aan en zijn flexibel, comfortabel en zacht.

 

Mega volume

Bij mega volume wordt dezelfde techniek gebruikt als bij volume, alleen met meer haartjes voor een nóg vollere en glamoureuze look. Mega volume is alleen geschikt voor mensen met stevige, sterke natuurlijke wimpers.

Voordelen wimperextensions:

– Lange, volle gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara

– Tijdbesparend

– Bestand tegen water (na 24 uur)

– Veilig voor de natuurlijke wimpers

– Bijna gewichtloos

– Open blik

Nazorg:

– De eerste 24 uur mogen de wimpers niet nat worden. Dit komt omdat de lijm in deze periode nog moet uitharden. Vermijd dus ook intensief sporten, sauna, stoombad etc.

– Minimaal 3 a 4 keer per week reinigen met een lashfoam. Dit voorkomt dat vuil, dode huidcellen en bacteriën tussen de wimpers ophopen, wat kan zorgen voor ontstekingen of wimperluis. Ook blijven de wimpers langer mooi door lash foam te gebruiken. Gebruik altijd een speciale foam voor wimperextensions. Micellair water of babyshampoo o.i.d. helpt NIET. Laat de wimpers altijd aan de lucht drogen. Borstel de wimpers niet wanneer ze nat zijn.

– Alle producten met olie rond de ogen vermijden. Olie tast namelijk de lijm aan.

– Borstel elke dag de wimpers

– Niet in de ogen wrijven of trekken aan de wimperextensions

– Alleen aangepaste make-up rond de ogen gebruiken. (bijv. een eyeliner of oogpotlood die geschikt is voor wimperextensions)

– Gebruik geen mascara of wimperkruller

– Laat de wimperextensions altijd professioneel verwijderen om beschadiging te voorkomen

– Laat de wimpers om de 3 weken opvullen zodat de extensions niet te ver uitgroeien en de natuurlijke wimpers niet afbreken.

PMU ombre-powderbrows

Met deze techniek van semi permanente make-up wordt met een PMU-apparaat pigment aangebracht bij de wenkbrauwen. Hierdoor lijkt het alsof je wenkbrauwen zijn getekend met poeder. Na 1 tot 1,5 jaar is het resultaat niet weg, maar vervaagd het naar lichter, is het wat minder strak en moet je je wenkbrauwen een touch-up geven om het mooiste resultaat te behouden.

Voordelen:

 • Geschikt voor alle huidtypes

 • Geen kale plekken

 • Elke ochtend wakker worden zonder dat je je wenkbrauwen hoeft te tekenen, dus tijdbesparend en handig bij zwemmen/vakantie

 • Mooie, strakke en volle wenkbrauwen

 • Makkelijker met epileren doordat je alleen om de PMU heen hoeft te epileren

 • Geen littekens

 • Kan zowel natuurlijk als opvallender gezet worden

 • Kleur in overleg

 

De wenkbrauwen worden eerst perfect voorgetekend tot we beide tevreden zijn, pas dan start de behandeling. Na de eerste behandeling krijg je een gratis touch-up cadeau. Deze is alleen geldig na 6 tot 8 weken! Een touch-up is nodig na een eerste behandeling en kan niet worden overgeslagen voor het beste resultaat. Hier na hoef je het pas na 1 tot 1,5 jaar bij te werken

Let op: Heb je oude PMU die niet gezet is bij Beautydolls? Neem dan eerst contact op.

Let op:

– Slik je medicijnen, laat dit even weten.

– Je mag niet zwanger zijn of borstvoeding geven!

– Een week voor de behandeling geen gezichtspeelings, wenkbrauwen verven/henna en de wenkbrauwen niet blootstellen aan de zon/zonnebank

Nazorg PMU ombre-powderbrows:

 • De wenkbrauwen 7 dagen niet nat maken

 • 4 weken geen sauna/zonnebank

 • 4 dagen niet intensief sporten

 • Gedurende 1 a 2 weken geen make-up om of op het wenkbrauwgebied

 • Hygiënisch met de wenkbrauwen om gaan. Niet met blote vingers aan de wenkbrauwen zitten en NIET aan de korstjes/velletjes trekken, ook al zitten ze bijna los! Hierdoor kan namelijk pigment verdwijnen.

 • Belangrijk is om vooral niet in paniek te raken tijdens het genezingsproces. De wenkbrauwen zullen eerst nog donkerder worden. Na het korstproces zal het lijken of alle pigment verdwenen is of er gaten ontstaan zijn. De kleur zal geleidelijk terug komen. Tijdens de tweede behandeling (de touch-up) wordt alles weer bijgewerkt