Algemene voorwaarden

Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met de volgende regels:

Algemeen

Kom met schone wimpers zonder mascara resten als je wimpers komt zetten en kom met schone nagels zonder nagellak of restjes als je nagels komt zetten. Aan het schoonmaken/ verwijderen zitten extra kosten verbonden.

Ik vul geen werk op van een andere salon. Dit doe ik niet omdat ik niet weet met welk merk de andere salon werkt, welke lengte, krul en dikte er gebruikt is etc. en omdat elke salon anders wimpers/nagels zet.

Aanbetaling

Elke klant dient een aanbetaling te doen. Dit bedrag wordt om geen enkele reden terug gestort.

Kom op tijd

Kom niet meer als 10 minuten te laat. Kom je wel meer dan 10 minuten te laat dan kan het zijn dat de afspraak geannuleerd wordt. Mocht het nog mogelijk zijn reken ik vanaf 10 minuten 5 euro extra. (Laat het op tijd weten als je denkt later te zijn!)

Kom niet eerder dan de afgesproken tijd, ik heb helaas geen wachtruimte. Wanneer je te vroeg bent moet ik je helaas verzoeken om nog even te wachten. Het kan zijn dat ik nog bezig ben met een andere klant, pauze heb of aan het schoonmaken ben

Kom alleen naar je afspraak, tenzij je samen een afspraak hebt. (dit wel in overleg)

Annuleren/verplaatsen

Een afspraak kan 48 uur van te voren kosteloos geannuleerd of verplaatst worden, anders wordt er 50% in rekening gebracht. Bij niet komen opdagen zonder afzeggen wordt 100% in rekening gebracht.

Betalen

Betalen kan contant en gepast of met een betaalverzoek. Betalingen moeten worden voldaan op de locatie zelf na de afspraak.

Garantie

Er geldt een garantie periode van 3 dagen. Als er iets is met de wimpers of nagels dient dit binnen 3 dagen te worden aangegeven. Helaas kunnen wij na deze periode geen garantie meer geven.

De garantie vervalt per direct als de nazorg niet volledig wordt opgevolgd. Wij geven geen geld terug.